Om mig


         


Namn: Clara Mo
Utbildning: Kandidatexamen i nutrition,
Karolinska Institutet / Stockholms universitet

Jag älskar mitt yrke!
Att välja denna väg i livet är det bästa beslut jag någonsin tagit. Jag brinner för att hjälpa mina medmänniskor, dela med mig av den kunskap jag besitter och se hur ren och skär lycka tar form i dessa individer allt eftersom de anammar den hälsosamma livsstil som vi tillsammans utformat. Detta är en process som är fantastisk att få ta del av. Jag använder mig av väl beprövade metoder samt den praktiska och teoretiska erfarenhet jag har fått via min universitetsutbildning. Den information jag ger dig grundas på de vetenskapliga evidens som idag finns tillgängliga beträffande kost och hälsa.  Jag kan hjälpa dig att nå dina mål relaterade till hälsa, kost och träning. Kanske önskar du att bygga muskler, gå upp i vikt eller ner i vikt? Kanske har du en besvärlig mage som du vill få bukt med eller kanske funderar du över vissa näringsämnen och hur du ska få i dig dessa? Upplever du att du har ett negativt förhållande till mat som ofta kopplas till ångest och oro? Oavsett dina problem, frågor eller symptom så finns jag här och kommer att göra mitt bästa för att hjälpa dig på vägen.

Personliga erfarenheter
Trots mina unga år har jag tvingats kämpa mig igenom tunga hälsorelaterade besvär. Med rätt verktyg, dvs en positiv mental inställning samt kunskap om nutrition och livsstil, kunde jag slå mig fri från depression, ätstörningar, skador och kronisk smärta, acne och hormonella obalanser. Med dessa erfarenheter i ryggsäcken kan jag relatera till er som har det tufft och inte önskar något hellre än att få vara frisk, stark och lycklig men också till dig som endast önskar små förändringar i tillvaron. Därför är jag otroligt driven att vägleda och hjälpa dig på din resa.

Idag är jag starkare, friskare och lyckligare än någonsin! Frågar du mig så är det tack vare att jag, sedan ett flertal år tillbaka, har hittat balans i livet, både när det gäller kost, träning, jobb och fritid. För mig handlar det om en helhet, det gäller att få alla bitar på plats för att skapa sig själv en tillvaro som man trivs med. Att genomföra livsstilsförändringar är lättare sagt än gjort så därför finns jag här för dig!

Varma hälsningar, Clara