CAMP FIT FOR FIGHT

CAMP FIT FOR FIGHT
Träningssugen? Kanske önskar du inspiration och en spark i baken! Vi ger dig verktygen du behöver för att hålla träningen igång i höst. Boka in lördagen den 26:e augusti för råa och svettiga träningspass, inspirerande frågestunder, musik och pepp samt snacks, dryck och näringsrik mat. Du får dessutom en proppfylld gooddiebag med dig hem. Vi har fantastiska sponsorer med oss som bjuder på mängder av godsaker!  NOCCO, Vita Coco, Barebells, COOP, ShopCorn med fler.

VAR: rebirth fitness, Fridhemsgatan 53, Stockholm
NÄR: Den 26:e augusti, kl. 10:00-14:00
PRIS: 250 kr

CAMP FIT FOR FIGHT är en chans för dig att träna och ha roligt tillsammans med likasinnade personer som söker nya utmaningar och inspiration att ta med sig till vardagen. Miranda som är osteopat och personlig tränare och Clara som är näringsfysiolog finns där för att instruera och pusha dig genom ett svettigt intervallpass samt ett utmanande styrkepass. Under lunchen kommer vi även hålla i en frågestund där vi svarar på alla dina frågor om kost, träning och livsstil. Tillsammans vill vi ge dig en upplevelse som ger dig de verktyg du behöver för att träna och äta efter dina mål samt den kunskap du behöver för att erhålla balans mellan kost, träning och vardagslivets utmaningar.

Du hittar mer bilder, videos och inspiration på vår instagram och facebooksida. 
Instagram: @claraochmiranda,
Facebook: Clara och Miranda (@cmfitforfight)

Anmäl dig idag!
Vi har endast 20 platser på detta kick-off event så tveka inte, anmäl dig redan idag. Du anmäler dig genom att skicka namn, adress, postadress, postnummer, mobilnummer och mailadress till cmfitforfight@yahoo.com så får du strax därefter hem en faktura för betalning. Så fort betalningen är mottagen är din plats säkrad och du kan börja ladda upp CAMP FIT FOR FIGHT. Vi ses där!!

Kramar,
Clara & Miranda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *