EVENT – BodyWheel, a new workout experience

Sugen att prova på en ny träningsmetod eller helt enkelt få en ordentlig dos av motivation för att komma igång med träningen? Kom på vårt event och prova på den nya träningsformen BodyWheel!
Ett nytt event med Best of You är på gång! Jag är en del av teamet bakom Best of You och det är av denna anledning som jag delar alla spännande event även på min egen hemsida. Detta event är ett samarbete med BodyWheel, en ny och spännande träningsform som börjar ta plats i Stockholm tack vare Jennifer Winter som har grundat träningsmetoden. Träningsformen påminner om en blandning av pilates, yoga och styrketräning vilket gör det hela väldigt roligt.

Under eventet kommer Jennifer att hålla ett 45 minuters träningspass för att introducera metoden och guida er steg för steg. Innan vi kör igång med träningen bjuder vi på bars från Lovely Raw och dryck från drinkNOA.

Efter träningspasset får ni ta med er en spännande goodiebag innehållandes ett par snygga tights från MyActiveStyle (älskar dessa!), en snygg tygväska från Grounded Factory, rabattkoder m.m. En härlig överraskning helt enkelt!

Praktisk information
När: 18:e mars 2017, 09:30-11:30
Var: Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98, 118 60 Stockholm
Pris: 300 SEK
Anmälan: För anmälan till eventet swishar du följande nummer: 070-269-0342 eller överför 300 kr till följande bankkonto: 8480-6,934 321 784-1. Glöm inte att skriva ditt namn i meddelandet vid betalning. För att säkra din plats och få ditt namn på listan måste du betala enligt ovan. Sista datum att anmäla sig är den 17:e mars och om avbokning sker efter 24 h innan eventet görs ingen återbetalning.
Övrig information: Eventet kommer att hållas på engelska. Maxantalet är 12 personer så se till att boka din plats idag! Om du har ytterligare frågor så tveka inte att höra av dig.

Läs mer om Jennifer Winter och Bodywheel här eller kolla in hennes Instagram för mer inspiration.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *