EVENT – Inspirations-föreläsning: Nutrition & Hälsa

Vill du veta mer om en hälsosam och balanserad livsstil?
Känner du dig förvirrad när det gäller alla påståenden om kost och näring? 

I så fall är detta ett event för dig! Jag kommer att hålla i detta event den 19:e februari tillsammans med Best of You och vårt mål är att du ska gå därifrån med faktabaserad kunskap om vad hälsosam kost innebär, en rejäl boost av motivation samt en spännande goddiebag innehållandes ett paket från The Healthy Box.

Till och börja med så kommer vi att bjuda på en härlig frukost/brunch från Hälsocafet följt av en inspirations-föreläsning. Jag kommer att gå igenom vad en hälsosam kost kan innebära, hur man bär sig åt i praktiken, hur man hittar balans och uppnår långvariga resultat. Dessutom kommer jag slå hål på de vanliga myter som man ofta stöter på idag gällande gluten, kolhydrater, veganism, fruktsocker etcetera. Vi kommer även att avsluta det hela med en frågestund så att du kan ställa de frågor du har beträffande kost och livsstil.

Jag kommer att ge dig exempel på goda, enkla och nyttiga recept som du kan prova på hemma och för att göra det ännu lättare kommer recepten att finnas på plats så att du kan plocka med dig dem på en gång. Kom och njut av en härlig förmiddag tillsammans med oss!!

PRAKTISK INFORMATION
NÄR:
 19:e februari 2017, 10.00-12.00
VAR: SUP46 (Start-Up People of Sweden) Regeringsgatan 65
PRIS:  200 SEK
ANMÄLAN: För att få din plats på eventet kan du swisha till numret  0708 2625 71 eller överföra via din bank till 8480-6,934 321 784-1. Glöm inte att skriva ditt namn i boxen för meddelande! När betalningen är mottagen så har du försäkrat din plats på eventet. Vi har ett begränsat antal platser så se till att boka din plats idag! Sista boknings-datum är den 17:e februari och avbokningar som sker senare än 24 timmar innan eventet kan inte återbetalas.

Hör av dig om det är något du undrar över!
Email: clara@blissfullyliving.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *