Himmelsk chokladmousse

Krämig chokladmousse – Sockerfri, glutenfri och rik på protein!
Detta recept är perfekt för dig som är sugen på ett hälsosamt alternativ till mellanmål eller dessert.

INGREDIENSER (2-4 portioner)

  • 1 pkt Kokosmjölk (endast den krämiga delen)
  • 0,5-1 krm Vaniljpulver
  • 3-4 msk Kakao
  • Stevia/sukrin eller liknande
  • 1 skopa Proteinpulver m. chokladsmak (”vegan blend” från MyProtein) valfritt om du vill inkludera denna ingrediens för extra protein och smak. Det blir väldigt gott i alla fall!

INSTRUKTIONER
Skopa ur det krämiga, gräddliknande, innehållet ur en förpackning kokosmjölk och lägg i en bunke. Tillsätt resterande ingredienser och rör om ordentligt med en gaffel, visp  eller stavmixer. Smaka av och justera mängden kakao och sötning efter preferens. Det var det hela! Ett hett tips är att värma upp frysta hallon i mikron för att göra en syrlig och fruktig sås som ger en perfekt brytning till den söta chokladmoussen. Hoppas det smakar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *