OSLO EVENT

Lördag den 14:e oktober intar vi Oslo stad för att nästa träningsevent. Eventet anordnar jag tillsammans med de underbara tjejerna från Best of you. Vi har slagit oss ihop tillsammans med den härliga Camilla Lorentzen för att ge er en riktigt grym träningsupplevelse! Camilla är personlig tränare, bloggare och skaparen bakom fitnok.no . Vi älskar det budskap hon sprider om hälsa, träning och kärlek till sig själv.

”…jeg vil selvsagt servere en økt som passer for alle, uansett treningserfaring. Vårt mål er å få deg til å smile, le og svette i gang lørdagen!”– Camilla 

Det blir en intensiv förmiddag som startas med ett svettigt träningspass under coaching av Camilla. 45 minuter av svett, skratt och rå träning. Det enda redskap du behöver är din egna kroppsvikt. På så sätt kan du ta med dig övningarna för att fortsätta träningen på hemmaplan. Vi vill ge dig en ordentlig dos av motivation inför hösten!

Förutom träning så bjuder vi på lunch, dryck och gooddiebags. Essentially sponsrar med fräscha sallader och goda juicer, my active style ser till att ni alla går hem med var sitt par sköna och snygga träningstights och sist men inte minst så jobbar Celsius och Supernature tillsammans för att fylla era gooddiebags.

NÄR: Lördag den 14:e oktober, kl 10:30-12:30
VAR: Norges Danseskole, Borggata 7, Oslo
PRIS: 350 nok
ANMÄLAN: – Boka din plats här! – Anmälan är öppen t.o.m. onsdag den 11:e okt.


Vi syns där!
Bästa hälsningar,
Clara

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *