Konsultationer & tjänster

I tabellerna nedan finner du en översikt där du enkelt kan se vilka tjänster jag erbjuder samt pris. Längre ner på sidan finns tydliga beskrivningar på vad som ingår i respektive typ av tjänst. Har du frågor, om du vill boka in en konsultation eller liknande så är det bara att höra av sig. Du når mig på följande e-postadress: clara.alice.mo@gmail.com


Konsultation Information Pris
Kostrådgivning (enskild) 60 min 890:-
Kostrådgivning (duo) 60 min 1500:-

Näringslära Information Pris
Kostregistrering & kostanalys Sammanställning av uppgifter medföljer 2500:-
Kostschema Skräddarsytt kostschema 3800:-
Aktivitetsregistrering 1500:-
Föreläsning/event Från 5000:-

Paket Information Pris
Näringskoll o   Kostregistrering & kostanalys
o   Aktivitetsregistrering
o  Skräddarsytt kostschema
o   Kostrådgivning (60 min) på köpet
7500:-
3 h x Kostrådgivning 3 st separata tillfällen 2500:-
6 h x Kostrådgivning 6 st separata tillfällen 4800:-
1 ggr/v Kostrådgivning 1 h/v i minst 3 månader 3000:-/mnd

 

DETALJERADE BESKRIVNINGAR
Kostrådgivning enskild (60 min): 890:-
Tillsammans ser vi över din nuvarande kost och livsstil samt vilka förändringar du kan genomföra för att nå dina mål. Oavsett om det handlar om att bygga muskler, gå upp eller ner i vikt, förebygga/behandla sjukdomar eller lära dig hur du ska äta när du är gravid så tar vi oss an utmaningen tillsammans.

Vill du:

 • Gå upp eller ner i vikt
 • Äta mer hälsosamt
 • Optimera kosten till din träning/idrott
 • Bearbeta ett osunt förhållande till mat
 • Förebygga/behandla symptom och besvär (halsbränna, uppblåsthet, energibrist, sötsug, huvudvärk, förstoppning etc.)
 • Veta mer om en kost som är specialanpassad för din diagnos (hjärtkärlsjukdom, diabetes, IBS, högt kolesterol, högt blodtryck, njursvikt etc.)
 • Få vägledning i hur du bör äta när du är gravid och/eller när du ammar
 • m.m.

Kostrådgivning par (60 min) 1500:-
Kostrådgivning sker enligt ovan fast för två personer samtidigt.

Kostregistrering och kostanalys: 2500:-
Du för 7 dagars kostregistrering där du detaljerat noterar mängd och val av livsmedel. Därefter skickas uppgifterna till mig varpå jag utför en analys på ditt intag. Du kommer att få en noggrann översikt på bl.a. kaloriintag, procentuell fördelning av makronutrienter (protein, fett och kolhydrater) samt ditt intag av vitaminer och mineraler. Jag sammanställer samtliga uppgifter i ett dokument som sedan skickas till dig. Dessa uppgifter kan vara hjälpsamma för att du ska få en tydlig bild över dina vanor samt hur ditt intag av kalorier och näringsämnen i genomsnitt ser ut över en dag. Med facit i hand kan du därefter genomföra de förändringar du önskar, antingen på egen hand eller med min hjälp om du väljer att boka in en konsultation där vi kan diskutera resultaten ytterligare.

 Kostschema: 3800:-
Baserat på dina personliga uppgifter, förutsättningar, mål och preferenser sätter jag ihop ett kostschema där jag ser till att du får i dig den mängd energi som krävs för att du ska nå dina mål. Fördelningen av protein, fett och kolhydrater kommer att justeras efter mål, behov och rekommendationer och du kan vara trygg i att du med detta kostschema når det rekommenderade dagliga intaget av viktiga vitaminer och mineraler. Jag vill hjälpa dig att skapa en hållbar, kul och hälsosam lösning.

Aktivitetsregistrering 1500:-
Du får över 2-5 dagar föra aktivitetsdagbok där du dokumenterar samtliga former av utförd aktivitet samt den tid som respektive aktivitet utförts. Detta inkluderar allt från att sova till att sitta, springa, styrketräna etc. Dagboken får du skickad i pdf-form via mail. När sammanställningen är genomförd beräknar jag din fysiska aktivitetsnivå (PAL-värde) för att avgöra hur mycket energi du förbrukar dagligen.


PAKET:

Näringskoll: Pris 7500:- 
Kostregistrering, kostanalys, kostschema, aktivitetsregistrering samt 1 h kostrådgivning.
Detta paket är för dig som vill genomföra en grundlig undersökning av dina nuvarande kostvanor, ditt näringsintag och aktivitetsnivå. För dig som vill ta tag i hälsan en gång för alla och utföra en livsstilsförändring som ger långvariga resultat. Detta paket ger dig alla verktyg du behöver för att sätta igång!

 • Kostregistrering & kostanalys
 • Aktivitetsregistrering
 • Kostrådgivning (60 min)
 • Skräddarsytt kostschema med komplett näringsinnehåll
 • Utförlig sammanställning som inkluderar dina personliga uppgifter beträffande mål, vikt, längd, body mass index (BMI), PAL-värde, basalmetabolism (BMR), energibehov etc. samt hur du ska använda ditt kostschema för att lyckas.

Har du frågor eller vill boka en konsultation är det bara att höra av sig.
Du når mig på följande e-postadress: clara.alice.mo@gmail.com