Konsultationer & tjänster

I tabellerna nedan finner du en översikt där du enkelt kan se vilka tjänster jag erbjuder samt pris. Längre ner på sidan finns tydliga beskrivningar på vad som ingår i respektive typ av tjänst. Har du frågor, om du vill boka in en konsultation eller liknande så är det bara att höra av sig. Du når mig på följande e-postadress: clara@blissfullyliving.se


Konsultationer Information Pris
Kostrådgivning (enskild) 60 min 890:-
Kostrådgivning (par) 60-90 min 1500:-

Övriga tjänster Information Pris
Kostregistrering & kostanalys Sammanställning av uppgifter medföljer 1200:-
Kostschema Skräddarsytt kostschema 1500:-
Föreläsning På företag/skola/universitet m.m. Från 5000:-
Event/workshop På företag/skola/universitet m.m. Från 5000:-

Paket Information Pris
Livsstilsförändring o   Kostregistrering & kostanalys
o   Kostrådgivning (60 min)
o  Skräddarsytt kostschema
o   Sammanställning av samtliga uppgifter
o   Daglig kontakt i 1 månad
o   25% rabatt på MyProtein (kosttillskott)
o   Rabatterat pris på uppföljning

 

3400:-
Kickstart o   Kostrådgivning (60 min)
o   Skräddarsytt kostschema
o   Daglig kontakt i 1 månad
o   25% rabatt på MyProtein (kosttillskott)
o   Rabatterat pris på uppföljning

 

2200:-
Näringskoll o   Kostregistrering & kostanalys
o   Kostrådgivning
o   Daglig kontakt i 1 månad
o   25% rabatt på MyProtein (kosttillskott)
o   Rabatterat pris på uppföljning
1800:-

 DETALJERADE BESKRIVNINGAR
Kostrådgivning enskild (60 min): 890:-
Tillsammans ser vi över din nuvarande kost och livsstil samt vilka förändringar du kan genomföra för att nå dina mål. Oavsett om det handlar om att bygga muskler, gå upp eller ner i vikt, förebygga/behandla sjukdomar eller lära dig hur du ska äta när du är gravid så tar vi oss an utmaningen tillsammans. Detta sker antingen i person eller via skype.

Vill du:

 • Gå upp eller ner i vikt
 • Äta mer hälsosamt
 • Bygga muskler och/eller öka uthållighet vid träning
 • Bearbeta ett osunt förhållande till mat
 • Veta mer om näring och en hälsosam kost
 • Förebygga/behandla symptom och besvär (halsbränna, uppblåsthet, energibrist, sötsug, huvudvärk, förstoppning etc.)
 • Veta mer om en kost som är specialanpassad för din diagnos (hjärtkärlsjukdom, diabetes, IBS, högt kolesterol, högt blodtryck, njursvikt etc.)
 • Få vägledning i hur du bör äta när du är gravid och/eller när du ammar
 • m.m.

Kostrådgivning par (60-90 min) 1500:-
Kostrådgivning sker enligt ovan fast för två personer samtidigt.

 

Kostregistrering och kostanalys: 1200:-
Du för 7 dagars kostregistrering där du detaljerat beskriver vad du ätit med hjälp av vägning/mätning av mat och dryck. Därefter skickas uppgifterna till mig varpå jag noggrant analyserar dina val av livsmedel, genomsnittligt kaloriintag, procentuell fördelning av makronutrienter (protein, fett och kolhydrater) samt ditt intag av vitaminer och mineraler. Jag sammanställer samtliga uppgifter i ett dokument som sedan skickas till dig. Dessa uppgifter kan vara hjälpsamma för att du ska få en tydlig bild över dina vanor samt hur ditt intag av kalorier och näringsämnen i genomsnitt ser ut över en dag. Med facit i hand kan du därefter genomföra de förändringar du önskar, antingen på egen hand eller med min hjälp om du väljer att boka in en konsultation där vi kan diskutera resultaten ytterligare.

 Kostschema: 1500:-
Baserat på dina personliga uppgifter, förutsättningar, mål och preferenser sätter jag ihop ett individanpassat kostschema för fyra dagar där jag ser till att du får i dig den mängd kalorier som krävs för att du ska nå dina mål. Dessutom fördelar jag makronutrienterna (protein, fett och kolhydrater) efter mål, behov och rekommendationer samt ser till att du når det rekommenderade dagliga intaget av viktiga vitaminer och mineraler. Ditt kostschema kommer inkludera måltider för fyra dagar för att du ska kunna variera din kost med tiden. Vid beställning av ett kostschema skickar jag inom kort ett frågeformulär som du fyller i och därefter skickar tillbaka till mig via mail. Detta formulär innehåller frågor gällande dig, din nuvarande hälsa, frågor om kost och träning, dina mål med mer. De kostscheman jag gör är noggrant genomförda och skräddarsydda efter dig och dina behov.


PAKET: LIVSSTILSFÖRÄNDRING
Kostregistrering, kostanalys, rådgivning, kostschema, aktivitetsregistrering samt daglig möjlighet till kontakt och svar på frågor. Pris 3400:-

Detta paket är för dig som vill genomföra en grundlig undersökning av dina nuvarande kostvanor, ditt näringsintag och aktivitetsnivå, för dig som vill utföra en livsstilsförändring som ger långvariga resultat och för dig som vill ha ett individanpassat kostschema. Detta paket ger dig alla verktyg du behöver för att genomföra en hälsosam livsstilsförändring samt en ordentlig dos av motivation!

 • Kostregistrering & kostanalys
 • Kostrådgivning (60 min) i person eller via skype
 • Skräddarsytt, detaljerat och näringsriktigt kostschema för 4 dagar
 • Utförlig sammanställning som inkluderar dina personliga uppgifter beträffande mål, vikt, längd, body mass index (BMI), PAL-värde, basalmetabolism (BMR), energibehov etc.
 • Daglig kontakt: Du har möjlighet att ställa frågor beträffande kostschemat till mig när du vill under 1 månad. Jag garanterar svar inom 12 timmar men oftast går det fortare än så.
 • 25% rabatt på MyProtein (hemsida som säljer kosttillskott)
 • Rabatterat pris vid bokning av uppföljning

PAKET: KICKSTART
Kostrådgivning, kostschema samt daglig möjlighet till kontakt och svar på frågor. Pris 2200:-. Detta paket passar dig som vill ha råd gällande kost och livsstil. Med hjälp av goda råd, ett individanpassat kostschema och råd på vägen kan du med självförtroende kickstarta din nya och hälsosamma livsstil.

 • Kostrådgivning (60 min) i person eller via skype
 • Skräddarsytt, detaljerat och näringsriktigt kostschema för 4 dagar
 • Daglig kontakt: Du har möjlighet att ställa frågor till mig beträffande kostschemat när du vill under 1 månad. Jag garanterar svar inom 12 timmar men oftast går det fortare än så.
 • 25% rabatt på MyProtein (hemsida som säljer kosttillskott)
 • Rabatterat pris vid bokning av uppföljning

PAKET: NÄRINGSKOLL
Kostregistrering, kostanalys, 60 minuters rådgivning samt daglig möjlighet till kontakt och svar på frågor under den första månaden. Pris: 1800:-
Du för 7 dagars kostregistrering där du detaljerat beskriver vad du ätit med hjälp av vägning eller mätning av mat och dryck. Därefter skickas uppgifterna till mig varpå jag noggrant analyserar dina val av livsmedel, fördelning av makronutrienter (protein, fett och kolhydrater) samt ditt intag av vitaminer och mineraler. Med denna information är det möjligt för mig att se över dina matvanor och se vilka förändringar du kan genomföra för att nå dina mål. Detta diskuterar vi sedan tillsammans under 60-90 minuters kostrådgivning i person eller via skype (alternativt sammanställning och kontakt via mail).

 • Kostregistrering & kostanalys
 • Kostrådgivning (60 min) i person eller via skype
 • Daglig kontakt: Du har möjlighet att ställa frågor till mig när du vill under 1 månad. Jag garanterar svar inom 12 timmar men oftast går det fortare än så.
 • 25% rabatt på MyProtein (hemsida som säljer kosttillskott)
 • Rabatterat pris vid bokning av uppföljning

Har du frågor, om du vill boka in en konsultation eller liknande så är det bara att höra av sig. Du når mig på följande e-postadress: clara@blissfullyliving.se